Trap renovatie

Je trap is het middelpunt van je woning en wordt intensief gebruikt. Het is een plek waar je momenten voor het leven beleeft. Juist daarom verdient je trap meer dan een praktische en kwalitatieve traprenovatie.

Bij traprenovatie maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van spiltrappen, wenteltrappen en iedere andere trap met als basis een stalen constructie met daar op houten treden.

Met nieuwe, op maat gemaakte overzettreden voorzien we de trap vakkundig van een “NIEUW JASJE”.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle en moderne look of kies je voor een klassieke uitstraling in natuurlijk eikenhout. Bij ons ben je op het goede adres.

Voor de stevigheid worden deze “blind” aan de muur bevestigd. Zo krijgt  je een brede en veiligere doorgang naar boven.

Voor onze collectie zijn we continu op zoek naar nieuwe inspiratie en we hebben het gehele productieproces in eigen beheer.

Ook het aanpassen van de bestaande trap naar een nieuw trapmodel is mogelijk. Zo wordt de trap een prachtige binnenkomer. Desgewenst voorzien we ook  je hal- of overloopvloer van een hoogwaardig nieuw jasje.

Wij maken gebruik van het trede over trede systeem. Dit betekend dat  je huidige trap de basis is voor de nieuwe look. Op deze manier is  je trap snel te renoveren. En dit zonder hak- en breekwerk.

Graag komen wij vrijblijvend langs om  jouw bestaande trap of betontrap te bezichtigen, advies te geven en onze producten voor te stellen. Aansluitend sturen wij  je een gratis prijsofferte op.

ONZE PARTNERS

Wij zijn een dynamisch bedrijf en wij staan voor service aan al onze cliënte. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service vakkundige en vriendelijkheid dat is voor ons vanzelfsprekend.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GRATIS OFFERTE

Heeft u hulp nodig bij elk soort bouwproject? Vul dit formulier in om contact op te nemen.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.