Badkamer renovatie

Een badkamer kan jarenlang meegaan , smaken en woonstijlen veranderen, sanitair en leidingen slijten. Er is altijd een rede om je badkamer een make over te geven! Een kleine aanpassing of een volledige badkamerrenovatie kan geen enkele woning ontkomen.

Bij Badkamerrenovatie – maken wij het verschil.

Is jouw badkamer aan renovatie toe? Wens je graag een ruime inloopdouche? Twijfel je of jouw droombadkamer te realiseren is?

Cobra Holland Constructions is de aangewezen partner voor de volledige renovatie van jouw badkamer! Een kleine badkamerrenovatie? Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten.

Onze specialiteit is badkamerrenovaties van A tot Z. Dat mag u letterlijk nemen, want wij staan in voor de afbraak, opbouw én afwerking van jouw droombadkamer of renovatieproject.

Tijdloos design en ontwerp past in iedere badkamer of toilet. Er is oneindig veel mogelijk en beschikbaar tegenwoordig. Ook kunnen wij je helpen of adviseren met het zoeken naar specifieke accessoires zoals jij die wenst.

Of je nu een grote of kleine badkamer in huis heeft, uw gehele badkamer wil verbouwen of alleen uw sanitair wenst te vervangen: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld wordt. Daar zijn wij uw betrouwbare vakman voor.

Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen van badkamerrenovaties. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch.

Complete renovatie van de badkamer kan je aan ons overlaten.

Wij komen graag bij je thuis om te kijken welke type renovatie past in jouw badkamer.

Het voordeel van een complete badkamerrenovatie is dat je volledig vrij bent qua inrichting en materialen. Op gebied van sanitair en afwerking heb je tegenwoordig een bijzonder ruim aanbod. Zo kan je van elke badkamer een onderhoudsvrije en gezellige ruimte maken.

Je weet mogelijk al hoe  je de badkamer wilt aanpassen en/of wat  je wilt behouden. Wil je graag het bad eruit en inloopdouche erin, of misschien alleen een nieuwe douche of bad met antislip coating op de badkamertegels?

ONZE PARTNERS

Wij zijn een dynamisch bedrijf en wij staan voor service aan al onze cliënte. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service vakkundige en vriendelijkheid dat is voor ons vanzelfsprekend.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GRATIS OFFERTE

Heeft u hulp nodig bij elk soort bouwproject? Vul dit formulier in om contact op te nemen.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.