• Keuken Casimir
  • Keuken Casimir
  • Keuken

Keuken Casimir

Keuken Casimir – Het bedrijf Cobra holland Constructions heeft hun assortiment aangevuld met de prestigieuze Casimir keukencollectie. Een uiterste geslaagde combinatie van goed design, moderne productietechnologie en kwaliteitsmaterialen leverde een perfect resultaat op, waar dit bedrijf trots op mag zijn. Met deze collectie is Cobra Holland Constructions een echte concurrent geworden van ‘swerelds grootste keukenfabrikanten.

Door de keuze van de kleur en vorm van de voorkant gemaakt van 3D mediapan, de technologie van UV-lak van oppervlakken met een zacht mat effect en het streven om een comfortabel gevoel te creëren bij het gebruik van alle aangeboden accessoires, is het Casimir-model een perfecte weerspiegeling van luxe.

Het is verkrijgbaar in de huidige en verfijnde Kashmir matte kleur. De nieuwste UV – laktechnologie, die een verfijnd zacht mat effect heeft, omvat vijf laklagen, een grotere kleurstabiliteit en een hoge weerstand tegen fysieke schade, wat vooral is in keukens.

Elegante glazen vleugels met aluminium omlijstingen in champagnekleur en getint glas versterken het complete design van deze keuken. Een bijzonder designdetail zijn de geanodiseerde aluminium lijsten die de functie van handgrepen hebben en het gebruik van de fronten vergemakkelijken.

De plinten en lijsten zijn qua kleur afgestemd op de glaskozijnen. Laden en vleugels met een softclose – mechanisme voor geruisloos sluiten zorgen bovendien voor een harmonieus en comfortabel gevoel tijdens het gebruik. De echte uitdaging is de mogelijkheid om een groot aantal elementen en open planken te combineren. Met 8 verschillende werkbladdecors pas je Invictus gemakkelijk in een bestaande omgeving of een nieuwe woonruimte in.

Keuken Casimir – Voel de kracht van Kashmir. Voel de perfectie van de onoverwinnelijke Casimir-keuken en betreed de wereld van wereldklasse.

Als u ook het brede aanbod aan zeer praktische extra accessoires overweegt, kan deze keuken perfect functioneel zijn, op maat gemaakt, waarbij het verblijf en de bereiding van voedsel zeker een waar genoegen zullen zijn. Casimir, de nieuwste keuken met een modern en verfijnd ontwerp, neemt met zijn hoogste kwaliteit en praktische gebruik de winnende positie in op onze markt.

GENIET VAN HET HART VAN HET HUIS

Keuken Casimir

  • front van geprofileerde mediapan gelakt met UV-lak met zacht matte afwerking in beige kleur

  • corpus van spaanplaat, dikte 18 mm, in wit houtdecor

  • corpus afgezet aan de achterkant

  • aluminium profiel gemonteerd aan de onderkant van het corpus

  • soft-close scharnieren

  • rail met ophangsysteem

  • geanodiseerde aluminium lijsten in champagnekleur die dienen als handgrepen en bij de elementprijs zijn inbegrepen.

  • Benadruk de zijkanten van de keuken door extra panelen te installeren die deel uitmaken van extra uitrusting.

GRATIS OFFERTE

Heeft u hulp nodig bij elk soort bouwproject? Vul dit formulier in om contact op te nemen.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.